Author Topic: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!  (Read 11121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kacak

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 19,411
  • Karma: 9
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #15 on: 27 Dec, 2012, 08:50 AM »
aryanna saper ni?

seripah aryana adik leya ke?

tu kan bapak dia dah tua  :D

Offline shayna

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,367
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #16 on: 27 Dec, 2012, 09:10 AM »
zain kawin dgn anak dara..n ade anak pompuan sorg
sein pun kwin dgn nana taib..n anak da dua n comel2 plak tu
cat farish pun sama, bini dia lawyer lg..n anak da 2 kot
yg lain tak tau sangat.....sap e eak? ::)

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #17 on: 27 Dec, 2012, 09:10 AM »
ikutkan citer kat forum sebelah, tertuduh bukan anggota asal ruffedge. dia ni pernah masuk kejap je group ni lepas tu keluar. tak ingat pulak namanya. tapi dia berlakon jadi bapak orked masa muda dlm mukhsin.

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #18 on: 27 Dec, 2012, 09:15 AM »
nama dia irwan iskandar. sesape yg nak tgk gambar cubalah google.

Offline keningtebal

  • Peminat Tegar
  • *
  • Posts: 324
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #19 on: 27 Dec, 2012, 11:34 AM »
nama dia irwan iskandar. sesape yg nak tgk gambar cubalah google.

sahih ke ?

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #20 on: 27 Dec, 2012, 12:22 PM »
nama dia irwan iskandar. sesape yg nak tgk gambar cubalah google.

sahih ke ?
dah lama citer ni sebenarnya. bekas isteri & anak yg jadi mangsa ada facebook. boleh kata sahih la berdasarkan status bekas isteri dia & apa yg saya baca kat forum satu lagi.

Offline kuruselim

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,612
  • Karma: 7
  • Gender: Female
  • Apapun terjadi berjalanlah tanpa henti....
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #21 on: 27 Dec, 2012, 12:27 PM »
nama dia irwan iskandar. sesape yg nak tgk gambar cubalah google.

yg ni ke?




(Dari kiri: Irwan, Nine dan Azan)

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #22 on: 27 Dec, 2012, 12:28 PM »
yup. ikutkan citer, tu la org nya.

Offline naja

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 5,760
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • Tenang Tenang Saje
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #23 on: 27 Dec, 2012, 12:29 PM »
yang ada 1 kes sebelum ni yang rogol anak tiri tu siapa pulak eh
Tenang Tenang Saje

Offline ACHIELA

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 15,691
  • Karma: 9
  • Gender: Female
  • Alhamdulillah....love is all around me
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #24 on: 27 Dec, 2012, 01:44 PM »
gila betul la okt ni, budak baru 14 tahun  >:(
.....tiada apa atau siapa pun lebih banyak dalam memberi kepadamu dan lebih santun lembut kepadamu selain DIA...

Offline shayna

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,367
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #25 on: 27 Dec, 2012, 01:49 PM »
yang ada 1 kes sebelum ni yang rogol anak tiri tu siapa pulak eh

dia ni la kan..tp org tak tau siapa, org tuduh si Wan kmpulan shades tu..sbb berita ckp penyanyi berkmpulan mcm diorg tu...smpi angin si wan tu kene tuduh...padaha l dia ni laa ???

dia ni join kumpulan Ruffedge ni skejap je kan..lps tu Ruffedge tutup kedai da kan? :o

Offline MeduSSa

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 12,532
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #26 on: 27 Dec, 2012, 02:02 PM »
mmg yg tepi tu berlakon sebagai bapak orkid ek...cehhh nampak cam baik2 je dlm mukhsin tu >:(



Offline ding

  • ~:Lagenda:~
  • ***
  • Posts: 153,470
  • Karma: 14
  • Gender: Male
  • somewhere i dun belong
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #27 on: 27 Dec, 2012, 02:18 PM »
mana ada baik. muka hamsap.  ;D

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #28 on: 27 Dec, 2012, 02:20 PM »
ye shayna. tak pasal2 wan shades yg kena tuduh. dia tu bujang lg. :D kak med, geram kan tgk muka dia. dlm mukhsin tu rasa comel je tgk dia berlakon dgn aleya jd hubby & wife. rupanya kat luar macam setan.

Offline nour

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,562
  • Karma: 2
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #29 on: 27 Dec, 2012, 02:31 PM »
mcm2..hal ...
anak tiri pkai sekse seksi nape...
kan da kene

x baik cakap mcm tu, wanie kenal ke budak pompuan tu..?
kalau nak ikutkan cerita mak budak tu (dlm melodi), anak dia selalu pakai baju berlapis2, sbb fobia asyik kena rogol dgn bapak tiri masa mak dia kuar pi keje..
masa tu anak dia x berani nak bgtau sbb bapak tiri tu ugut nak rogol adik dia pulak kalau dia bgtau mak dia..