Author Topic: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!  (Read 10843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #30 on: 27 Dec, 2012, 02:32 PM »
dulu kan dah keluar kat melodi yg wife dia kena halau dgn family mamat ni sebab tuduh rogol anak dia..kalau dah sangkut kes, kira betul la tu budak ni kena rogol..kesian sangat..mmg sakit hati la kalau dgr cerita wife dia ni..sedih sangat nasib budak ni..mmg teruk di kerjakan oleh si mamat ni..katanya kalau budak ni tak layan dia, nanti adik dia pun mamat ni nak rogol jugak..kira budak ni berserah je sebab tak nak adik dia kena rogol..lagi pun mamat ni ugut nak pecahkan muka dia kalau dia report..mmg mak dia perasan budak ni lain macam perangai dia..pakai baju berlapis2..las t2 budak tu tak bole tahan cerita dgn cikgu sekolah dia..pastu cikgu kol mak dia dtg sekolah, terus buat report polis...

Offline sarahfadwah7

  • Peminat
  • Posts: 61
  • Karma: 3
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #31 on: 27 Dec, 2012, 02:42 PM »
 :o sy gogel kat yahoo huhuhu npk gbr anak tiri dia tp masa tu bru nk meningkat remaja. nama dia keyo. huhuhu klu btl dia la cian sungguh bdk tu

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #32 on: 27 Dec, 2012, 02:47 PM »
mcm2..hal ...
anak tiri pkai sekse seksi nape...
kan da kene

astaghrifullah alazim...
kenapa bole cakap gini...
kenal ke dgn family ni..
budak perempuan ni sangat bijak n pakai tudung lagi..
infact bapak dia mualaf tapi bila dah cerai dgn emak budak ni,
bapak dia start minum arak n paste kat fb lagi gambar2 arak2 tu..
budak tu siap tegur bapak dia...

Offline gvios

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,923
  • Karma: 2
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #33 on: 27 Dec, 2012, 02:58 PM »
kalu x silap, prnh ada citer psl kes ni...bdk prmp tu asik pakai seluar track jer kat umah..lelaki tu pulak jenis kaki pukul bini kan...

Offline MeduSSa

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 12,515
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #34 on: 27 Dec, 2012, 03:41 PM »
mamat ni leh ikatjamin 15k kan? dah diikatjamin ke x? patutnya jgn bg ikatjamin..kat m'sia kita ada undang2 utk perlindungan saksi tak? takut la budak tu kena apa2 nanti

Offline Suria

  • Peminat
  • Posts: 152
  • Karma: 0
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #35 on: 27 Dec, 2012, 04:31 PM »
Tgk jer kat Youtube  - Cikgu Jebat...

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #36 on: 27 Dec, 2012, 04:56 PM »
kalu x silap, prnh ada citer psl kes ni...bdk prmp tu asik pakai seluar track jer kat umah..lelaki tu pulak jenis kaki pukul bini kan...

a ah..tu yg budak tu takut nak report..
takut mak n adik2 dia kena kaw ngan mamat ni..
geram ngan family n kengkawan mamat2 ni..
beria2 kata mamat ni terinaya..
siap2 perli2 lagi bini dia kat fb...
apa ke hal bini n anak2 nak nayakan dia..

Offline abgaudit

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,262
  • Karma: 5
  • Gender: Male
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #37 on: 27 Dec, 2012, 06:06 PM »
haram jadah sungguh ....habis tu kalu bukan dia sapa yg balun....cerci ta

Offline kaler

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,175
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • akhirnya 1/1/13...
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #38 on: 27 Dec, 2012, 06:22 PM »
berat sungguh beban yg ditanggung bdk ni..padahal umur baru 14thn...

Offline DewHoneyAlly

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,831
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • "Aku adalah diriku"
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #39 on: 27 Dec, 2012, 06:52 PM »
tak sangka dia ni...
dia memang pernah masuk ruffedge ke ?
"Aku bernafas dan menjalani kehidupanku atas keizinanNya. Hanya Dia yang tahu apa yang ditentukan untuk kebaikanku"

Offline nazneen

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,834
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • émeraude
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #40 on: 27 Dec, 2012, 08:05 PM »
citer pasal irwan ni ugut anak tiri dia tu betul. tak baiknya menuduh budak perempuan tu pakai seksi2. saya pernah tgkfacebook dia dulu, baik budaknya. pakai tudung. sanggup dia berkorban demi adik dia selamat dari jadi mangsa bapak tiri tak guna tu.

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #41 on: 28 Dec, 2012, 04:23 PM »
baiknya kakak...sanggu p korban untuk adik sendiri

bapak tiri zalim & kejam

Offline qifAyu

  • Peminat Fanatik
  • **
  • Posts: 702
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #42 on: 28 Dec, 2012, 04:27 PM »
sian budak ni. sanggup korbankan diri utk adik & mak die..

Offline nour

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,561
  • Karma: 2
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #43 on: 28 Dec, 2012, 04:35 PM »
utk si perogol serta family & kengkawan yg sibuk dok backing2 dia, aku doakan korang kena telan dgn bumi je, nyahh la korang dari bumi ni   >:(

Offline honeydew

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 16,838
  • Karma: 20
  • Gender: Female
  • (*_^)
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #44 on: 05 Jan, 2013, 05:08 PM »
tgh tgk Prebet Jamilah kat astro ria sekarang ni
si Irwan OKT ni pun ada berlakon dalam citer ni..
senyum sokmo