Author Topic: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!  (Read 8700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ding

  • ~:Lagenda:~
  • ***
  • Posts: 153,332
  • Karma: 14
  • Gender: Male
  • somewhere i dun belong
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #45 on: 05 Jan, 2013, 08:25 PM »


iwan ruffedge. dia ni bukan geng asal ruffedge. dulu dia backup singer ruffedge je. bila sorang2 geng rufedge keluar, dia 'upgrade' jadi full member ruffedge.

Offline wiwit

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,454
  • Karma: 5
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #46 on: 06 Jan, 2013, 01:00 PM »
Kejamnya
Allahuakbar!!!

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,658
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #47 on: 06 Jan, 2013, 02:45 PM »
so skang ni kena bicara n konfirm la dia yg salah yer?
kan dah kawen, ank juga yg di mangsakan...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline gvios

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,923
  • Karma: 2
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #48 on: 06 Jan, 2013, 04:26 PM »
berat sungguh beban yg ditanggung bdk ni..padahal umur baru 14thn...

rasanya dia kene rape tu dr awal lagi..kalu x silap umur 12 - 13 tahun gitu..

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #49 on: 06 Jan, 2013, 05:10 PM »
rasanya la vios..
kalau tgk muka, kemain lagi penyayang sangattttt dgn anak..
tapi spesis haruan makan anak...

Offline Aurora

  • BinTang^Popular
  • ***
  • Posts: 11,856
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • mr&mrsA....always&forever...
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #50 on: 06 Jan, 2013, 05:45 PM »
Dlm gmbr tu, anak kandung dia ke?
Love is nothing but understanding and trust - Kunj Mehta

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,658
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #51 on: 06 Jan, 2013, 06:15 PM »
x malu ker ek? adoii.. budus btol.. sian kat anak tiri tu...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline gvios

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,923
  • Karma: 2
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #52 on: 06 Jan, 2013, 07:47 PM »
Dlm pic u mgkn ank2 kandung dia sendiri..kecik 2 lg

Offline Notz

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,905
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #53 on: 07 Jan, 2013, 12:06 AM »
tak kenal ..tapi mmg gilerlah mamat ni...cpt2ler dia terima hukuman...

Offline twinkle

  • Super^Star
  • *****
  • Posts: 34,531
  • Karma: 12
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #54 on: 07 Jan, 2013, 09:04 AM »
dh dhukum ke?
kesnya lama jugak dh
Pray:Eat:Love

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #55 on: 07 Jan, 2013, 11:02 AM »
a ah tu anak2 kandung dia..
tapi anak tiri dia tu mmg sayang sangat dgn adik2 tiri dia..
tu yg mamat ni jadikan senjata..
kalau dia bagitau orang, nanti adik dia ni pun akan kena jugak...

Offline keningtebal

  • Peminat Tegar
  • *
  • Posts: 324
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #56 on: 07 Jan, 2013, 01:39 PM »
dah hilang akal manusia la dia ni...

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,658
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #57 on: 07 Jan, 2013, 07:31 PM »
muka x malu...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline keningtebal

  • Peminat Tegar
  • *
  • Posts: 324
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #58 on: 07 Jan, 2013, 07:38 PM »
pelik punya nafsu ! bolih gila isteri dia di buatnya

Offline admiral_najie

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,033
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • Nun Cinta Ku Jauh Di Sana...
Re: Siapa ex-ruffedge yg rogol anak tiri?!
« Reply #59 on: 08 Jan, 2013, 01:25 AM »
masa cerita ni baru hit tahun lepas, mmg ramai yg confirm e-one ni lah...

dia jadi full member pun kejap, lps tu kump tu pun dah slow...

tak sangka, muka baik, selalu nampak dalam tv, tapi di sebaliknya tu... sangatlah jahat!!!

cuba tgk balik rakaman melodi masa melodi interview mak budak ni... sedih giler  :'( :'( :'(
Too Much Information Can Kill...