Author Topic: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet  (Read 5566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cabai7Topic starter

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,456
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Tgk treller dia mcm best kat astro...

Akan di tayang kn pada 7/2/2013

Offline CipoTEt

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,182
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • 02/11/2012
    YearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #1 on: 30 Jan, 2013, 04:10 PM »
johan takde..takbeh
“Sekiranya beginilah caranya Allah nak ampunkan dosa aku, alangkah ringan-nya penderitaan ini...dan apabila beginilah caranya Allah nak selamatkan aku dari azab api neraka dan masukkan aku ke dalam shurga yang kekal abadi, alangkah 'indah-nya' penderitaan ini..."

Offline cabai7Topic starter

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,456
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #2 on: 30 Jan, 2013, 04:13 PM »
Tu lah... Ade si afdlin...
Arwah zami ismail pon ade...

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 15/10/2011
    YearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #3 on: 30 Jan, 2013, 04:13 PM »
ramai yg takde...harapa n pd awie aje :P

Offline HyeAshiko

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 4,018
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 15/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #4 on: 30 Jan, 2013, 04:15 PM »
mcm x ada niat jer nk tgk citer nih :D :D
Apa2 jer la...janji happy

Offline cabai7Topic starter

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,456
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #5 on: 30 Jan, 2013, 04:16 PM »
Ade ank kecik jwb nye tggu donlod je nnt...
Tp aku rase mcm kureng je yg no 2 ni

Offline ULTRAMAN

  • The Lone Ranger!
  • --=YB Menteri=--
  • ***
  • Posts: 50,913
  • Karma: 21
  • Gender: Male
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #6 on: 30 Jan, 2013, 04:18 PM »
ramai star tak ada. so tak ada fight ler kalo camtuh
Stupidity is not a crime, so you are free to say anything!

Bakal Calon ADUN N25 Kajang... Lambang Roda Basikal!!!

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 15/10/2011
    YearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #7 on: 30 Jan, 2013, 04:20 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Offline cabai7Topic starter

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,456
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #8 on: 30 Jan, 2013, 04:21 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Ade...yg jadi mon si eizlynn

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 15/10/2011
    YearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #9 on: 30 Jan, 2013, 04:28 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Ade...yg jadi mon si eizlynn
yeke gerenti tgk.... :D

Offline DewHoneyAlly

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,823
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • "Aku adalah diriku"
  • 24/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #10 on: 30 Jan, 2013, 07:19 PM »
usop wilca mesti la ader...
tapi bukan wilca dah dia pakai vespa lak...
warna pink.... ari tu ader kuar kata dia naik vespa ..
"Aku bernafas dan menjalani kehidupanku atas keizinanNya. Hanya Dia yang tahu apa yang ditentukan untuk kebaikanku"

Offline Glam

  • Artis
  • *
  • Posts: 2,196
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 10/10/2011
    YearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #11 on: 31 Jan, 2013, 03:05 PM »
sabooooo je lah..

Offline iha_adam

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 5,811
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 私の名前はIHAです
  • 02/08/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #12 on: 31 Jan, 2013, 03:11 PM »
lepas sawie wat statement angkuh x hengatttt pasal kelab malam dia tu
iha tawar hati nak tengok cita ni..
watpe support manusia x sedar diri ni
常にアッラーを信頼しています。アッラーは私の人生を祝福しますように

Offline meida

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,427
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • They think I'm shy.
  • 20/12/2012
    YearsYears
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #13 on: 07 Feb, 2013, 03:59 PM »
tak sabar nak tengok. walaupun Raja Azmi komen tak memberangsangk an.
Great minds discuss ideas;
Average minds discuss events;
Small minds discuss people.

Offline Audi

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,648
  • Karma: 0
  • 31/01/2013
    Years
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #14 on: 08 Feb, 2013, 10:24 AM »
tak sabar nak tengok. walaupun Raja Azmi komen tak memberangsangk an.

huh RA ni rsa mcm bagus sangat