Author Topic: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet  (Read 6983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,752
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Tgk treller dia mcm best kat astro...

Akan di tayang kn pada 7/2/2013

Offline CipoTEt

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 9,006
  • Karma: 0
  • Gender: Male
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #1 on: 30 Jan, 2013, 04:10 PM »
johan takde..takbeh
“Sekiranya beginilah caranya Allah nak ampunkan dosa aku, alangkah ringan-nya penderitaan ini...dan apabila beginilah caranya Allah nak selamatkan aku dari azab api neraka dan masukkan aku ke dalam shurga yang kekal abadi, alangkah 'indah-nya' penderitaan ini..."

Offline cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,752
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #2 on: 30 Jan, 2013, 04:13 PM »
Tu lah... Ade si afdlin...
Arwah zami ismail pon ade...

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #3 on: 30 Jan, 2013, 04:13 PM »
ramai yg takde...harapa n pd awie aje :P

Offline HyeAshiko

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 4,068
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #4 on: 30 Jan, 2013, 04:15 PM »
mcm x ada niat jer nk tgk citer nih :D :D
Apa2 jer la...janji happy

Offline cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,752
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #5 on: 30 Jan, 2013, 04:16 PM »
Ade ank kecik jwb nye tggu donlod je nnt...
Tp aku rase mcm kureng je yg no 2 ni

Offline ULTRAMAN

  • The Lone Ranger!
  • Super Moderator
  • ***
  • Posts: 51,363
  • Karma: 22
  • Gender: Male
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #6 on: 30 Jan, 2013, 04:18 PM »
ramai star tak ada. so tak ada fight ler kalo camtuh
Stupidity is not a crime, so you are free to say anything!

Bakal Calon ADUN Pengkalan Kubur... Lambang Batu Nisan!!! Dunia kata pergi, kubur kata mari mari marrreeeyyy!!!!

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #7 on: 30 Jan, 2013, 04:20 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Offline cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,752
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #8 on: 30 Jan, 2013, 04:21 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Ade...yg jadi mon si eizlynn

Offline buah cherry

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,158
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #9 on: 30 Jan, 2013, 04:28 PM »
ucop wilcha ada tak...?
klu ade nak tgk lah :D ;D

Ade...yg jadi mon si eizlynn
yeke gerenti tgk.... :D

Offline DewHoneyAlly

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,831
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • "Aku adalah diriku"
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #10 on: 30 Jan, 2013, 07:19 PM »
usop wilca mesti la ader...
tapi bukan wilca dah dia pakai vespa lak...
warna pink.... ari tu ader kuar kata dia naik vespa ..
"Aku bernafas dan menjalani kehidupanku atas keizinanNya. Hanya Dia yang tahu apa yang ditentukan untuk kebaikanku"

Offline Glam

  • Artis
  • *
  • Posts: 2,204
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #11 on: 31 Jan, 2013, 03:05 PM »
sabooooo je lah..

Offline iha_adam

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 5,814
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 私の名前はIHAです
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #12 on: 31 Jan, 2013, 03:11 PM »
lepas sawie wat statement angkuh x hengatttt pasal kelab malam dia tu
iha tawar hati nak tengok cita ni..
watpe support manusia x sedar diri ni
常にアッラーを信頼しています。アッラーは私の人生を祝福しますように

Offline meida

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,427
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • They think I'm shy.
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #13 on: 07 Feb, 2013, 03:59 PM »
tak sabar nak tengok. walaupun Raja Azmi komen tak memberangsangk an.
Great minds discuss ideas;
Average minds discuss events;
Small minds discuss people.

Offline Audi

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,781
  • Karma: 0
Re: Hantu Kak Limah Balik Rumah2:Husin,Mon & Jin Pakai Toncet
« Reply #14 on: 08 Feb, 2013, 10:24 AM »
tak sabar nak tengok. walaupun Raja Azmi komen tak memberangsangk an.

huh RA ni rsa mcm bagus sangat