Author Topic: Masterchef Selebriti Malaysia 2  (Read 24965 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SriDewiMaya

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,924
  • Karma: 8
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #405 on: 19 May, 2013, 09:56 PM »
yeayyyyy...masakan radhi paling menyerlah...  :-*

kannn macam da boleh agak je...
enot sambal dia ok.. tp belut lak overcook!


laaa x jadi kuar ..ekekkeke
Aku ingin engkau slalu.. Hadir dan temani aku..Disetiap langkah
Yang meyakiniku... Kau tercipta untukku...Sepa njang hidupku

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #406 on: 19 May, 2013, 09:56 PM »
adesssss...eno t tak di singkirkan..
rezki..rezki.. .
pandai chef zubir buat kejutan...

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #407 on: 19 May, 2013, 09:57 PM »

kannn macam da boleh agak je...
enot sambal dia ok.. tp belut lak overcook!


laaa x jadi kuar ..ekekkeke

nasik dia pun lembik esdiem...

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #408 on: 19 May, 2013, 10:12 PM »
mesti zain hangen sbb dh 2 org x jd singkir... :D :D
dh agak dh mesti belut... x belut keli idup..

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #409 on: 19 May, 2013, 10:42 PM »
pasal dia la radhi kena masuk penyingkiran tanpa chef makan masakan dia..
dolu dia dok komplen orang pinjam2 barang..
kan radhi dah terkena..
papepun semenjak tgk masterchef ni kak teh suka dgn cik ta..
cool la sangat dia ni..

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #410 on: 19 May, 2013, 10:44 PM »
aah.. che ta kalu jwab soklan mesti senyum simpul atau nk tergelak jer...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Online pixel

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,821
  • Karma: 1
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #411 on: 19 May, 2013, 11:34 PM »
Celina menangis sakan hehe.

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #412 on: 19 May, 2013, 11:36 PM »
sib baik yg cina rumput rampai tu x nangis... kalu x mesti dia ckp: 'ko ingt air mata aku ni murah?' :D :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Online pixel

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,821
  • Karma: 1
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #413 on: 19 May, 2013, 11:42 PM »
sib baik yg cina rumput rampai tu x nangis... kalu x mesti dia ckp: 'ko ingt air mata aku ni murah?' :D :D

Hahaha....mich ael ang tu memang lawaklah. Esok tengok dia jadi ketua macam mana pulak.

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #414 on: 19 May, 2013, 11:59 PM »
aah.. smalam slumber je dia ngomel...
ingt masak utk chef senang ker? dh la chef byk songeh...  :D :D
adoii... ayat x bleh blah.... :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Online cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,717
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #415 on: 20 May, 2013, 12:21 AM »
X tgk hari ni..
G antar ank buah g stesyen bas tbs.. :(

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #416 on: 20 May, 2013, 12:23 AM »
esok ulangan kol 1pm

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Online cabai7

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 7,717
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #417 on: 20 May, 2013, 12:47 AM »
Tu ar kena tgk sok

Offline kaikia

  • Artis
  • *
  • Posts: 2,645
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #418 on: 20 May, 2013, 09:17 AM »
aku suka dgn karektor yang ditunjukkan oleh radhi
ms ditegur juri psl pinjam nasi cat farish dan terus dihntr ke pusingan penyingkiran, dia cool aje
takde melenting pun
siap minta maaf dr semua juri dan dia siap kata kejadian tu sebagai pedoman utk dia dan rakan2 yg lain

suspen je ms chef jo komen radhi Nye belut.. dia dok check cara belut tu difilletkan, satu piece takde tulang and satu lg byk tulang.. mcm saja cari pasal utk singkirkan radhi walaupun sblm tu chef adu kata dia suka belut yg dimaak oleh radhi.. last2 radhi nye belut paling menyerlah

ms enot diumumkan tersingkir, kemain lagi juri buat drama ekkk... org tu dah melangkah separuh jalan, si chef zubir panggil enot.. semua ingat dah xde penyingkiran.. pastu selamba je chef zubir cakap kat enot sampai di sini je dan ucap selamat jalan.. punah harapan si enot
then bila sampai ke pinbtu, radhi tlg tarikkan pintu, xleh buka.. dikunci dari luar... haahaahaa

rupanya mmg betul xde penyingkiran.. terus tergolek si enot depan pintu.. tak boleh blah tul.. punyalah semua org dah nangis sakan esp si syanie sampai effect pada aku  :'( tgk si syanie nangis.. last2 xde penyingkiran

antara gimmick penyingkiran yg terbaik wokkk.. pasni, chef2 dah boleh berlakon drama bawah arahan Michael Ang ;D

Offline Glam

  • Artis
  • *
  • Posts: 2,204
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #419 on: 20 May, 2013, 09:26 AM »
cayalah chef zubir....leh jd pelakon pasni  :D
skrg suka sgt tgk radhi....budak baik betul dlm masterchef