Author Topic: Masterchef Selebriti Malaysia 2  (Read 22065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cabai7

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,478
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #615 on: 03 Jun, 2013, 09:21 PM »
Sian celina..smua duk tanya dia....
Kalo aku pon naik tension...

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #616 on: 03 Jun, 2013, 11:56 PM »
agaknya grup mana yg menang ek..
kalau tgk tadi macam kelebihan pada grup biru je..
tapi kak teh rasa mungkin grup merah yg menang...

Online neo19

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 8,480
  • Karma: 8
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #617 on: 04 Jun, 2013, 08:35 AM »
kenapa la ekk lydiawati kluar? soalannya itu..

kenapa tak kenchana dewi? kenapa tidak enot?

tengok enot dlm MCS2 pun dah tak lalu.

pls.

Offline pixel

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,411
  • Karma: 1
  • 09/09/2012
    YearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #618 on: 04 Jun, 2013, 08:07 PM »
Omelette lydiawati masin.
Betul neo, saya lebih suka enot yg terkeluar.
Bising, apa saja cabarab yg dapat mesti dia nak menjerit dan mengada2. Bosan.
Lydiawati tu low profile jer.

Offline Daria22

  • Pro·té·gée
  • ***
  • Posts: 907
  • Karma: 0
  • f a n t ô m e
  • 20/12/2012
    YearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #619 on: 04 Jun, 2013, 08:10 PM »
Geram sebab bukan Enot yg terkeluar.

Rasanya kalaulah penonton boleh undi, mesti Enot dah terkeluar.

Hiks!

Offline linda74

  • ~:DiVa:~
  • **
  • Posts: 79,274
  • Karma: 16
  • Gender: Female
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #620 on: 04 Jun, 2013, 09:31 PM »
Team merah menang...
Super Duper Busy

Offline pixel

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,411
  • Karma: 1
  • 09/09/2012
    YearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #621 on: 04 Jun, 2013, 09:33 PM »
Team merah menang. Tapi menang cuma lebih 4 markah.
Team biru masuk penyingkiran.
Kena buat meringue. Saper cepat tak perlu masuk penyingkiran.
Celina terselamat.

Online fiedaRanggi

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 9,568
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 19/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #622 on: 04 Jun, 2013, 09:56 PM »
aku ni....tak sabar betul nk tengok enot terkeluar....
dia nyer kecoh tu...sngat fake hoccayyy.....

Offline linda74

  • ~:DiVa:~
  • **
  • Posts: 79,274
  • Karma: 16
  • Gender: Female
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #623 on: 04 Jun, 2013, 09:59 PM »
Apa hal pulak che ta nanges?
Kecik hati org mengata dia ke?
Super Duper Busy

Online Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 20,935
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
  • 14/04/2011
    YearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #624 on: 04 Jun, 2013, 10:15 PM »
dh agak dh dari awal bila merah menang, mesti nk kluarkan cat...
visitors can't see pics , please register or login
~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline KucingSiam

  • Peminat
  • Posts: 146
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • 26/05/2013
    Years
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #625 on: 05 Jun, 2013, 07:54 AM »
Catz terkeluar sebab tak buat merinque ke? 
meowww... meowwwww....me owwwwwww

Offline Selma

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,568
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #626 on: 05 Jun, 2013, 12:30 PM »
Hadoiiiii ingatkan semlm kot Enot yg out
tapi team dia menang pulak :D
Pavlova yg Cik Ta buat nampak ok sikit
kalau nak compare dgn Syura punya

Catz terkeluar sebab tak buat merinque ke?
Cat buat meringue tapi yg dia buat tu jenis boiled
Yg Syura n Cik Ta buat tu baked meringue ;)
Cat out sbb jelly dia buat takde rasa
I DROP DUAS NOT BOMBS

Offline Vogue

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,082
  • Karma: 0
  • 20/08/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #627 on: 05 Jun, 2013, 03:43 PM »
Apa hal pulak che ta nanges?
Kecik hati org mengata dia ke?
micheal dok sindir bulu mata palsu kot

Offline cabai7

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,478
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 05/10/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #628 on: 05 Jun, 2013, 03:50 PM »
tu ar beria ia che ta nangis... drama btol season ni

Offline zharny

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 9,881
  • Karma: 7
  • Gender: Female
  • a.k.a s.h.i.l.o.h
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Masterchef Selebriti Malaysia 2
« Reply #629 on: 05 Jun, 2013, 04:12 PM »
mlm ni ada kan? apelah yg enot kecohkan sangat tu smpai syanie pun komplen bau hanyir?