Author Topic: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...  (Read 4486 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« on: 27 May, 2013, 08:25 PM »
salam, ade sape2 tgk citer ni...
skang dh nk masuk episod 4..
mcm fun2 juga citer ni..

sape berminat bleh tgk di link ni.. drama lain pun ade...

http://b.flm2u.com/2010/12/drama.html

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #1 on: 27 May, 2013, 08:26 PM »
mlm ni ank doc aaron ilang....

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #2 on: 27 May, 2013, 10:15 PM »
kak teh tgh tgk sekarang..
encem pulak mamat anu dalam botol ni kan...
cerita ni memang kelakar tp pelakun perempuan dia cam over je berlakun..
patut2 ilek2 la kan...

Offline cerelac lilac

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,758
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #3 on: 27 May, 2013, 10:18 PM »
siapa heroinnya kak teh?
BE ALL YOU CAN BE!!

Offline linda74

  • ~:DiVa:~
  • **
  • Posts: 79,274
  • Karma: 16
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #4 on: 27 May, 2013, 10:26 PM »
Akak pun suka tengok citer ni mama azfar...citer boleh layan
Sekali sekala nak jugak tengok hero dan heroin lain kan?

Sinopsis:
Seorang doktor kacak bernama Aaron aziz(Arja Lee) tidak lagi mempercayai cinta selepas dikhianati oleh bekas isterinya dulu.Bagaimana pun kehadiran Kuza(Erin Malik) yang menjalani latihan di hospital tempat kerjanya telah merubah persepsi Dr Aaron tentang cinta.Namun cintanya itu diganggu oleh adiknya sendiri lakonan Hairul Azreen yang turut mempunyai perasaan terhadap Kuza.

Channel: Astro Ria
Jumlah episode: 13
Mula tayangan: 6 Mei 2013
Waktu tayangan: 10 malam
Barisan pelakon : Arja Lee, Erin Malik, Hairul Azreen
Super Duper Busy

Offline linda74

  • ~:DiVa:~
  • **
  • Posts: 79,274
  • Karma: 16
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #5 on: 27 May, 2013, 10:45 PM »
"Jangan nak lari sangat lah!Punggung besar macamtu" airel airel :D
Super Duper Busy

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #6 on: 27 May, 2013, 11:02 PM »
 :D :D tula hamboi airel... tauler ank tan sri... toching tau...  :D :D

sian tgk kuza terlentok sandar luar rumah tido...
doc aaron tu baran sgt ler...
boleh ek doc baran? slalu tgk doc tu cool je... ;D

arja lee ni sape? mcm ade iras2 shah jasle... :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #7 on: 27 May, 2013, 11:10 PM »
siapa heroinnya kak teh?

heroin dia erin malik lilac..
kak teh jarang tgk dak ni berlakun..
cam tak pernah dapat watak utama je..
la ni baru nampak jadi heroin..

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #8 on: 27 May, 2013, 11:22 PM »
ade beberapa drama x glemer dak erin ni blakon..
okla.. kalu pegang watak2 yg ala2 kelam kabut, bingai2, lawak2 ni erin ni mcm ok..
watak ngok2 sket pon ok...  :D :D
x sabar nk tgk next episod... doc aaron marah dia, tp si aeril ambik dia jd nurse peribadi kot?
tu yg aaron jeles...  :D :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #9 on: 27 May, 2013, 11:33 PM »
kak teh pun agak nanti dok berebut 2 beradik ni nak kat dia..

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #10 on: 27 May, 2013, 11:36 PM »
agak2 sape yg dapat?
ker dua2 x dpt?  :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #11 on: 27 May, 2013, 11:48 PM »
mesti la si abang mama..
abangkan hero dalam cerita ni..
dr. aaron bukan aziz tawwww...   :D

yg jadi seteru dia tu mmg best berlakun..
sape ek minah tu..
yg buat gossip si kuza ni eskot girl...
yg lawak last week dia perasan dr. aaron lantik dia jadi pa...

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #12 on: 27 May, 2013, 11:50 PM »
ape ntah nm dia....
mmg kaki kekwat...  :D
nk suh kawan dia buat photoshop pulak...
mesti kuza nnt jd mangsa...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline kak teh

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 7,133
  • Karma: 5
  • Gender: Female
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #13 on: 27 May, 2013, 11:53 PM »
hahahha..senga l betul la minah tu..
dalam keluarga iskandar pun dia ada berlakun kan jadi adik bongsu..
walau pun watak jahat tp kelakar sangat dia tu...

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,847
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Misiku Kuza ~ Astro ria Isnin 10mlm...
« Reply #14 on: 27 May, 2013, 11:58 PM »
keluarga iskandar tak tgk sgt..
tgk gitu2 je.. tp perasan dia jahat... :D

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)