Author Topic: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous  (Read 1688 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adik_sha

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,486
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • i am who i am
  • 26/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #15 on: 03 Jun, 2013, 10:42 AM »
nikah terus kan bagussss..... ;)

Offline wanie23

  • Pro·té·gée
  • ***
  • Posts: 949
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 31/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #16 on: 03 Jun, 2013, 11:01 AM »
vaasss gitew...
kemain sukak lg dorg yekkk...

Offline lynnJB

  • Selebriti^SensaSi
  • ***
  • Posts: 6,705
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • BERDUA itu baik.. SENDIRI; jauh lebih baik..
  • 30/09/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #17 on: 03 Jun, 2013, 11:30 AM »
cantik.. tahniah...
Prada; Milan, not New York. But they're killing me... Small price to pay for such savage kicks!

Offline Selma

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,568
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #18 on: 03 Jun, 2013, 11:31 AM »
Lawanya :-* tahniah
semoga cepat2 kahwin
I DROP DUAS NOT BOMBS

Offline ULTRAMAN

  • The Lone Ranger!
  • --=YB Menteri=--
  • ***
  • Posts: 50,913
  • Karma: 21
  • Gender: Male
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #19 on: 05 Jun, 2013, 05:48 PM »
ni mertunang ke atau buat cover page majalah?
Stupidity is not a crime, so you are free to say anything!

Bakal Calon ADUN N25 Kajang... Lambang Roda Basikal!!!

Offline pixel

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,414
  • Karma: 1
  • 09/09/2012
    YearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #20 on: 05 Jun, 2013, 05:50 PM »
Bagai pinang dibelah dua. Sama cantik sama padan :)

Offline ding

  • ~:Lagenda:~
  • ***
  • Posts: 151,564
  • Karma: 14
  • Gender: Male
  • somewhere i dun belong
  • 22/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #21 on: 05 Jun, 2013, 11:25 PM »
ada bagusnye bertunang meriah2 macam nikah ni. at least kalau putus tunang dan tak jadi kawen nanti, sempat jugak merasa majlis macam kawen.  ;D (kataku merepek)

Offline miami

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,626
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • ingat Allah, hati tenang!!
  • 05/11/2012
    YearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #22 on: 06 Jun, 2013, 09:45 AM »
tunang dia ni ex boyfriend artis lain ker? mcm pernah dgr nama dia couple dgn sorang artis... atau kebetulan nama serupa????
"jika tak dapat apa yg kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat dan bersyukurlah dgn apa yang kita ada"

Offline shanaz

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 4,681
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • hanya Allah yang tahu
  • 06/08/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #23 on: 06 Jun, 2013, 05:42 PM »
tunang dia pernah berkapel dengan plakon bernama ramona...
Jika rasa kecewa, alihkan pandangan ke arah SUNGAI, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yang menghalangnya. Dan jika rasa sedih, alihkan pandangan ke arah LANGIT, sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu.

Offline Notz

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,824
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • 26/07/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #24 on: 06 Jun, 2013, 05:52 PM »
tahniah..meria h majlisnya...
tak lama kan bertunangnya.. .

Offline peppermint

  • Peminat Tegar
  • *
  • Posts: 418
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • 02/11/2012
    YearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #25 on: 06 Jun, 2013, 09:07 PM »
tunang dia ni ex boyfriend artis lain ker? mcm pernah dgr nama dia couple dgn sorang artis... atau kebetulan nama serupa????

Kat mana ada tulis nama tunang dia? Dok tercari2 jugak. ..

Offline shanaz

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 4,681
  • Karma: 1
  • Gender: Female
  • hanya Allah yang tahu
  • 06/08/2010
    YearsYearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #26 on: 06 Jun, 2013, 11:01 PM »
tunang dia ni ex boyfriend artis lain ker? mcm pernah dgr nama dia couple dgn sorang artis... atau kebetulan nama serupa????

Kat mana ada tulis nama tunang dia? Dok tercari2 jugak. ..

tunang dia nama zafran...
Jika rasa kecewa, alihkan pandangan ke arah SUNGAI, airnya tetap mengalir biarpun berjuta batu yang menghalangnya. Dan jika rasa sedih, alihkan pandangan ke arah LANGIT, sedarlah dan sentiasa ingatlah bahawa Allah sentiasa bersamamu.

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 20,973
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
  • 14/04/2011
    YearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #27 on: 06 Jun, 2013, 11:19 PM »
lawa dan cantik.. solekan pon manis...
tahniah.. moga kekal ke pernikahan..
visitors can't see pics , please register or login
~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline xerra

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,242
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • 06/02/2011
    YearsYearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #28 on: 07 Jun, 2013, 05:07 PM »
tunang dia ni ex boyfriend artis lain ker? mcm pernah dgr nama dia couple dgn sorang artis... atau kebetulan nama serupa????

Ex bf yg jadi shireen tu dalam citer Cinta Jangan Pergi - tiz n remy.
Life's a race. If you ain't first, then you're last! Literally!  ;D

Offline Moneypenny

  • Pro·té·gée
  • ***
  • Posts: 957
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • walau sekadar mimpi tak pernah ku peduli
  • 19/11/2012
    YearsYears
Re: Majlis Pertunangan Fauziah Ghous
« Reply #29 on: 07 Jun, 2013, 05:11 PM »
hadoii korang
uptodate sungguh
tau aje ex sape :D