Author Topic: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?  (Read 12246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adinda adreanna

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,006
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • you're an ectasy and i'm now addicted
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #135 on: 23 Jul, 2013, 04:53 PM »
Nedim ni kat luar memang tak handsome pon.kalau Jejai ni kat luar dia tak handsome tapi bila berdepan dengan dia rasa sesuatu.dia ada aura.kalau Nedim ni poyo je lebih sama macam Don Nazar juga

sebab derang ni kawan bos I.even bos sendiri terkejut si Nedim tiba tiba sangkut kat ND sebab ND bukanlah antara yg hot  :D :-X

Offline pretty

  • Peminat
  • Posts: 21
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #136 on: 23 Jul, 2013, 05:31 PM »
poyo bertemu poyo  :D baru baru puasa sebok tayang gambar terawih, sekarang da tayang rambut 'gold' plak  ;D

Offline Kerek_Potai

  • Peminat Tegar
  • *
  • Posts: 305
  • Karma: 0
  • "What's done cannot be undone"
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #137 on: 23 Jul, 2013, 05:40 PM »
haaaaa...jumpe dah! mcm ni la tp nedim versi cerah sikit... :D :D




jgn mare nedim!

dennis rodman..bekas NBA player

Offline ding

  • ~:Lagenda:~
  • ***
  • Posts: 153,185
  • Karma: 14
  • Gender: Male
  • somewhere i dun belong
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #138 on: 23 Jul, 2013, 06:53 PM »
huh. lebib kurang lar. cuma nedim nye pendek.

Offline Munchies

  • Peminat Fanatik
  • **
  • Posts: 563
  • Karma: 0
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #139 on: 24 Jul, 2013, 01:00 AM »
sepatutnya si nora ni jagalah tingkah laku.. awak tu dah lah ibu tunggal... bekas mertua pun bkn main sayang lagi... jgn sebab nak jadi cool and cute, buat org benci...

X mertua pun x boleh ckp sgt anak2 pun bukan semenggah pun ... Lg buruks d perangai ada... Yg kembar pompuan tu min brtattoo bagai kat tgn... Ada plak org ty mak nk menipu kata lukisan je ... Dah berbulan ada jugak tattoo yg sama... Sekali ada bdk pompuan konon membodek min ttg tatts dia tu terus dia iyakn ..  :P
When I choose to ignore, It doesn't mean you've won. It simply means your stupid ass isn't worth my time anymore ...

Offline kasehchempaka

  • Peminat Fanatik
  • **
  • Posts: 712
  • Karma: 0
  • Gender: Female
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #140 on: 24 Jul, 2013, 11:07 AM »
sepatutnya si nora ni jagalah tingkah laku.. awak tu dah lah ibu tunggal... bekas mertua pun bkn main sayang lagi... jgn sebab nak jadi cool and cute, buat org benci...

X mertua pun x boleh ckp sgt anak2 pun bukan semenggah pun ... Lg buruks d perangai ada... Yg kembar pompuan tu min brtattoo bagai kat tgn... Ada plak org ty mak nk menipu kata lukisan je ... Dah berbulan ada jugak tattoo yg sama... Sekali ada bdk pompuan konon membodek min ttg tatts dia tu terus dia iyakn ..  :P

bab tattoo tu kat belakang tengkuk dia pun ada..kat tgn tu pun mmg tattoo..dah tgk dekat2 pun.sebab jumpa dia face to face..mase depan kita dia usaha nak tutup2 tattoo tu..tapi sejak dia potong rambut pendek ni lagi senang laa nak nampak tatto  kat belakang tengkuk dia.tapi kembar min si cho pernah nshtkan hubby dia..sebab hubby dia buat fake tattoo pangkal nama anak diaorang alriz, sempena birthday si alriz tu..cho kata kat ig jgn sampai buat permenant tatoo sudah lah katanya..cho dah kawin mujur tak buat perangai pelik..cuma min yg single mingle extra adventurous n gila tattoo tak bertempat

Offline miami

  • Artis
  • *
  • Posts: 1,766
  • Karma: 0
  • Gender: Female
  • ingat Allah, hati tenang!!
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #141 on: 24 Jul, 2013, 11:14 AM »
apa nak jadik ler dgn keluarga islam mcm ni... didikan mak ayah tu longgar agaknya sampai anak buat sesuatu yg bertentangan dgn agama pun, mak ayah dah tak terkata.. :(
"jika tak dapat apa yg kita suka, belajarlah menyukai apa yg kita dapat dan bersyukurlah dgn apa yang kita ada"

Offline zharny

  • Artis^Bintang
  • ****
  • Posts: 9,904
  • Karma: 7
  • Gender: Female
  • a.k.a s.h.i.l.o.h
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #142 on: 24 Jul, 2013, 11:51 AM »
sepatutnya si nora ni jagalah tingkah laku.. awak tu dah lah ibu tunggal... bekas mertua pun bkn main sayang lagi... jgn sebab nak jadi cool and cute, buat org benci...

X mertua pun x boleh ckp sgt anak2 pun bukan semenggah pun ... Lg buruks d perangai ada... Yg kembar pompuan tu min brtattoo bagai kat tgn... Ada plak org ty mak nk menipu kata lukisan je ... Dah berbulan ada jugak tattoo yg sama... Sekali ada bdk pompuan konon membodek min ttg tatts dia tu terus dia iyakn ..  :P

bab tattoo tu kat belakang tengkuk dia pun ada..kat tgn tu pun mmg tattoo..dah tgk dekat2 pun.sebab jumpa dia face to face..mase depan kita dia usaha nak tutup2 tattoo tu..tapi sejak dia potong rambut pendek ni lagi senang laa nak nampak tatto  kat belakang tengkuk dia.tapi kembar min si cho pernah nshtkan hubby dia..sebab hubby dia buat fake tattoo pangkal nama anak diaorang alriz, sempena birthday si alriz tu..cho kata kat ig jgn sampai buat permenant tatoo sudah lah katanya..cho dah kawin mujur tak buat perangai pelik..cuma min yg single mingle extra adventurous n gila tattoo tak bertempat
teringin nk tgok pic tato dia...cntik ke? :P

Offline ressya

  • Artis
  • *
  • Posts: 2,015
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • attitude is everything
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #143 on: 25 Jul, 2013, 02:48 PM »
dah bercerai rupanya c nadem ni. sng cite la..tgk perangai nadem ni pun dah tau dah perangai ND cmna..mmg tak bkenan dorg 2 org ni. FS juga yg the best!  ;)

Offline Moneypenny

  • Pro·té·gée
  • ***
  • Posts: 957
  • Karma: 2
  • Gender: Female
  • walau sekadar mimpi tak pernah ku peduli
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #144 on: 25 Jul, 2013, 11:44 PM »
sumber mStar

Nora Danish Akui Berkawan Rapat Dengan Anak Menteri

KUALA LUMPUR: Pelakon Nora Danish mengakui sedang berkawan rapat dengan anak kepada seorang menteri iaitu Nadeem atau Muhammad Nadem Nazri.

Nora atau nama sebenarnya Nora Danish Mohd Hanif, 31, berkata, pemuda itu juga mempunyai kriteria lelaki pilihan untuk menjadi suaminya.

"Saya berkawan dengan ramai orang, buat masa sekarang Nadeem adalah kawan lelaki paling rapat dengan saya, lagi pula rumah kami berdekatan dan senang untuk meminta bantuan daripadanya.

"Dia seorang yang baik, sentiasa bersikap positif dan suka bersedekah. Dia ada kriteria lelaki pilihan yang boleh dijadikan suami," katanya ketika ditemui pada majlis Anugerah Syawal TV3 di Hotel Istana, di sini pada Rabu.

Nora berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai hubungannya dengan anak kepada Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamad Nazri Abdul Aziz yang dikatakan sedang intim.

Khabar angin percintaan mereka tercetus apabila pelakon itu memuat naik gambar mereka di laman sosial Instagram miliknya.

Bagaimanapun Nora berkata, hubungan tersebut hanyalah sekadar teman rapat dan hatinya masih belum terbuka untuk mendirikan rumah tangga semula.

"Kami sekarang masih kawan, kalau ada jodoh dengan dia saya tidak boleh menolak, tapi setakat ini hati saya belum terbuka untuk mana-mana lelaki lagi.

"Pengalaman lalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati-hati dan untuk menjadi seorang isteri juga saya perlu betul-betul bersedia terutama dari segi pengorbanan," katanya.

Sementara itu, ibu kepada pelakon ini, Salimah Talib, 56, mengakui tidak pernah menghalang anaknya untuk berkawan dengan mana-mana lelaki.

"Saya tidak menghalang siapa pun lelaki pilihannya namun banyak menasihatkan dia agar berhati-hati apabila berkawan dengan lelaki.

"Saya takut peristiwa lama berulang kembali, kalau boleh jika berkahwin kali kedua dengan lelaki yang benar-benar dapat membimbingnya," katanya.


ND suka lelaki yang suka bersedekah lagi pemurah, okay :D

Offline ULTRAMAN

  • The Lone Ranger!
  • Super Moderator
  • ***
  • Posts: 51,282
  • Karma: 22
  • Gender: Male
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #145 on: 26 Jul, 2013, 12:58 AM »
tahniah. tu jer yang mampu aku sebut, maklum la, bulan posa, kena jaga adab jari ni.
Stupidity is not a crime, so you are free to say anything!

Bakal Calon ADUN N25 Kajang... Lambang Roda Basikal!!!

Offline Mama_Mermaid

  • A Star is Born
  • ****
  • Posts: 22,441
  • Karma: 3
  • Gender: Female
  • ~Laugh when u can, cry when u must~
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #146 on: 26 Jul, 2013, 12:59 AM »
kalu hati dah suka, semuanya indah belaka, cer nnt nak berantakan, mcm2 laa yg busuk...
apepun moga ada jodoh dan kawen cepat... drp dok pose2 pic yg belum tentu sohih hubungannya...

~Ɖσит Lσσκ βαcκ Ɩи Δиɢɛя~ ;)

Offline edyzackkk61

  • Peminat
  • Posts: 83
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Yang Payah Memulakan Sesuatu
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #147 on: 26 Jul, 2013, 01:01 AM »
kekekeke..... ;) :-X

Offline Selma

  • Selebriti
  • **
  • Posts: 3,773
  • Karma: 1
  • Gender: Female
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #148 on: 26 Jul, 2013, 01:01 AM »
Alang2 rumah dah dekat tu kawin jer la
Nak mintak tolong tak payah ulang alik lg dah :D
ASTRIFEROUS

Offline edyzackkk61

  • Peminat
  • Posts: 83
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Yang Payah Memulakan Sesuatu
Re: Nora Danish bercinta dgn Nedim anak Nazri kerang pulak?
« Reply #149 on: 26 Jul, 2013, 01:09 AM »
sumber mStar

Nora Danish Akui Berkawan Rapat Dengan Anak Menteri

KUALA LUMPUR: Pelakon Nora Danish mengakui sedang berkawan rapat dengan anak kepada seorang menteri iaitu Nadeem atau Muhammad Nadem Nazri.

Nora atau nama sebenarnya Nora Danish Mohd Hanif, 31, berkata, pemuda itu juga mempunyai kriteria lelaki pilihan untuk menjadi suaminya.

"Saya berkawan dengan ramai orang, buat masa sekarang Nadeem adalah kawan lelaki paling rapat dengan saya, lagi pula rumah kami berdekatan dan senang untuk meminta bantuan daripadanya.

"Dia seorang yang baik, sentiasa bersikap positif dan suka bersedekah. Dia ada kriteria lelaki pilihan yang boleh dijadikan suami," katanya ketika ditemui pada majlis Anugerah Syawal TV3 di Hotel Istana, di sini pada Rabu.

Nora berkata demikian ketika diminta mengulas mengenai hubungannya dengan anak kepada Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamad Nazri Abdul Aziz yang dikatakan sedang intim.

Khabar angin percintaan mereka tercetus apabila pelakon itu memuat naik gambar mereka di laman sosial Instagram miliknya.

Bagaimanapun Nora berkata, hubungan tersebut hanyalah sekadar teman rapat dan hatinya masih belum terbuka untuk mendirikan rumah tangga semula.

"Kami sekarang masih kawan, kalau ada jodoh dengan dia saya tidak boleh menolak, tapi setakat ini hati saya belum terbuka untuk mana-mana lelaki lagi.

"Pengalaman lalu banyak mengajar saya untuk lebih berhati-hati dan untuk menjadi seorang isteri juga saya perlu betul-betul bersedia terutama dari segi pengorbanan," katanya.

Sementara itu, ibu kepada pelakon ini, Salimah Talib, 56, mengakui tidak pernah menghalang anaknya untuk berkawan dengan mana-mana lelaki.

"Saya tidak menghalang siapa pun lelaki pilihannya namun banyak menasihatkan dia agar berhati-hati apabila berkawan dengan lelaki.

"Saya takut peristiwa lama berulang kembali, kalau boleh jika berkahwin kali kedua dengan lelaki yang benar-benar dapat membimbingnya," katanya.


ND suka lelaki yang suka bersedekah lagi pemurah, okay :D

bersedekah....?  :D ader makna tu... ;D